Meer resultaten voor energie besparen op het werk

   
 
energie besparen op het werk
 
Energiekosten besparen op de werkvloer Energiewereld.nl.
Energiekosten besparen op de werkvloer. Energiekosten besparen binnen een groot bedrijf is lastiger dan bij een gemiddeld huishouden. Toch zijn er ook op de werkvloer genoeg maatregelen te nemen die de energiekosten kunnen drukken. Één van de grote energieverbruikers is de verlichting op een kantoor of in een fabriekshal. Wanneer verlichting uit wordt gedaan in ruimtes die niet worden gebruikt, is hier doorgaans flink wat voordeel te behalen. Te denken valt aan ruimtes met sensors waar de verlichting aangaat wanneer iemand binnenkomt. Ook het uitdoen van de verlichting buiten kantoortijden is niet overal gebruikelijk, maar zorgt wel voor een lager zakelijk energieverbruik. Verwarming en koeling. Een kille ruimte verwarmen in de winter kan veel energie kosten.
energie zakelijk
Bespaar energie EnergieGenie werkstuk of spreekbeurt over energie.
Werk in de energie. Energie die je niet gebruikt hoef je ook niet op te wekken. Energie die je niet opwekt kost geen geld en stoot geen CO 2 uit. Daarom is slim met energie omgaan het beste wat je kunt doen. Goed voor jouw zakgeld en voor onze aarde. Doe de test! Energie besparen kan op allerlei manieren.
bank deken
Energie besparen? Tips voor bedrijven.
Er zijn ook tientallen extra toezichthouders aangesteld om werk te maken van handhaving. Nederland moet dus flink aan de bak met energiebesparing. Home Nieuws Energie besparen? Tips voor bedrijven. 06 maart 2018. Energie besparen in je bedrijf? Dat doe je zo! Energie besparen in je bedrijf kan op veel manieren. Bespaartips zijn vaak eenvoudig door te voeren en hoeven helemaal niet duur te zijn. Energiebesparing zorgt niet alleen voor een fors lagere energienota. Je bedrijf krijgt als duurzame onderneming ook een betere uitstraling. En niet geheel onbelangrijk: het milieu is erbij gebaat!
open sollicitatiebrief voorbeeld gratis
Op het werk Warmetruiendag 15 februari 2019 powered by Klimaatverbond Nederland.
Op het werk. Jaarlijks doen ruim 200.000 mensen mee aan Warmetruiendag. Naast mensen thuis, scholen en overheden doen ook bedrijven massaal mee: niet alleen omdat het leuk en zinvol is om energie te besparen, ook vanuit een maatschappelijke missie bijvoorbeeld, of om collegas, klanten en leveranciers te inspireren.
winterjas
Energie besparen op kantoor bespaardeals.
Een andere tip waarmee je op energie, en zo ook op uitgaven, kunt besparen is het vergelijken van energieaanbieders. Door energie vergelijken weet je zeker dat je het laagste tarief krijgt en kun je gebruikmaken van aantrekkelijke welkomstkortingen die energieleveranciers aanbieden aan nieuwe klanten. Dit zul je zeker gaan zien in je portemonnee! Neem eens een kijkje op een energievergelijker om te zien welke aanbieder het beste bij jouw verbruik past. Hoe je moet overstappen lees je hier. Veel kantoren gingen je al voor: daar werd gekozen voor een papierloos kantoor. Dit zie je vaak terug in het aantal mails van bedrijven en in omschrijvingen van hogere personen, die in hun mailhandtekening vertellen dat ze zelf volledig digitaal leven om zo bij te dragen aan de natuur. Hierbij staat meestal ook een oproep aan de ontvanger om zelf niet te printen om zo een handje te helpen. Daarnaast scheelt het ook in productie en energiekosten om niet te printen op kantoor. Stel je voor dat je iedere dag honderden paginas moet printen: dat kost tijd en geld. Kijk goed naar de mogelijkheden van de ruimtes op je werk.
Marketeer
8 thermostaat-tips: kleine moeite om veel gas te besparen.
Die is in de winter namelijk acht keer hoger dan in de zomer. Daarom hebben we 8 thermostaat-tips om zo 600 p.j. te besparen op energie. Acht keer zoveel gas. Feit is dat ons gasverbruik in de winter het hoogst is.
laagste rente persoonlijke lening
Kosten besparen op huisvesting voornaamste reden Het Nieuwe Werken HR Praktijk.
Volgens een kleine 8 procent van de ondervraagden levert invoering van Het Nieuwe Werken helemaal niets op. Van de professionals zegt 64 procent meer energie in het werk te krijgen, 69 procent is er productiever door geworden, 88 procent heeft er meer vrijheid door gekregen en 66 procent heeft nu meer plezier in het werk.
turnpakjes
Energie besparen op het werk warmetruiendag.
Energie besparen op het werk warmetruiendag. Vrijdag 6 februari trekken we bij Gloedcommunicatie een dikke trui aan! Het is dan namelijk WarmeTruiendag. Een dag die ons eraan herinnert verstandig om te gaan met ons energieverbruik. Dit is uiteraard goed voor het milieu, maar kan daarnaast zorgen voor een flinke bezuiniging.
green pasture levertraan
Energiebesparend gedrag Radboud duurzaamheid.
Terug naar navigatie MENU. Radboud Duurzaam Werk Studie Energie besparen. Delen op Facebook. Delen op LinkedIn. Delen op Twitter. Door adequate uitvoering van het energiebeleid is de Radboud Universiteit de laatste jaren in staat om in absolute zin te besparen op gas en elektriciteitsverbruik.
ExpressVPN
4 tips om water te besparen op je werk Waterlogic.
september 19 2017. Door de almaar groeiende watervervuiling en klimaatverandering die het milieu wereldwijd voortdurend beïnvloeden, neemt de behoefte om water te besparen steeds verder toe. En dat is niet alleen om de portemonnee een plezier toe doen, maar zeker ook om het milieu te ontzien van de bergen energie die het kost om water te zuiveren en te leveren. Zijn er slimme manieren om waterverspilling op het werk te verminderen?
Shell
Energie besparen is belangrijk voor jezelf en de wereld Bespaarkiosk.nl.
Je hoeft geen klimaatexpert te zijn om je te beseffen dat de aarde flink wordt belast door mensen. Daarom zijn bijvoorbeeld de uitlaatgassen op straat een goede reden om toch maar de fiets te nemen, of om samen met een collega naar je werk te rijden. Zo kan je energie besparen op een hele andere manier je probeert dat het broeikaseffect tegen te gaan.
doos op maat

Contacteer ons