Resultaten voor energie besparen op het werk

   
 
energie besparen op het werk
 
Energie besparen ondernemers Onderneemhet. E-mailadres. Facebook. Twitter.
You are at: Home Eigen bedrijf Ondernemers, tijd om werk te maken van energiebesparing Energie besparen ondernemers. Energie besparen ondernemers. By Danny on 14 december 2018 0 Comments. Twitter Facebook Google Pinterest LinkedIn Tumblr Email. Previous Article Ondernemers, tijd om werk te maken van energiebesparing. Schrijft en leest graag over ondernemerschap. Beheerder van meerdere blogs en als freelancer werkzaam voor diverse bedrijven. 18 augustus 2020 0. De voordelen van Computer-Telefonie Integratie voor bedrijven. 15 augustus 2020 0. Ik ben mijn aangifte omzetbelasting vergeten, wat nu? 12 augustus 2020 0. Een onderneming financieren: 5 tips. Leave A Reply Cancel Reply. Welkom op Onderneemhet.nl. Het zakelijke blog met tips tricks voor ondernemers in Nederland België.
zonne energie
Terugverdientijden Energiebesparende Maatregelen Den Bosch, Energiecoalitie, Energie besparen en duurzaam opwekken, klimaatneutrale stad.
Gratis CO2 calculator. PC energie bespaarstand. Met Windows energiebeheer besparen op uw PC. Skypen met uw klanten. Digitale communicatie bespaart autokilometers. Fietsen naar het werk. Bespaart op brandstofkosten én is gezond. Zonlicht op de werkvloer. Gratis licht en warmte zonder kosten.
Bedrijven zijn verplicht energie te besparen: Dit is wat je moet weten NU Het laatste nieuws het eerst op NU.nl. Wissel kleurenschema. Pijltje beneden. Wissel kleurenschema. Pijltje beneden. Huidige verkeerssituatie. Beurs aandelen. TV Gids. Voetbal wedst
Maar afgelopen december meldde de Sociaal Economische Raad SER dat er twintig extra toezichthouders ingezet gaan worden om de wet te handhaven en de overheid heeft zich voorgenomen om meer werk van de handhaving te maken. Waarom kwam de wet niet van de grond de afgelopen jaren? Volgens ingenieur Paul de Ruijter, adviseur bij De Ruijter Strategie, zijn veel maatregelen zo klein dat organisaties er simpelweg geen prioriteit aangeven. Zorginstellingen die een oude inefficiënte waterpomp hebben, kunnen daarop besparen, maar ten opzichte van de zorgkosten gaat het om een klein bedrag. En omdat er niet gehandhaafd werd, liet men het vaak zo. Elektriciteit" is te goedkoop. Stel, je krijgt een euro elke keer als je niet je vuilniszak in het bos gooit. Het is financieel beter om het niet te doen, maar" ja, het is zo makkelijk. Nu" gooien we geen vuilnis in het bos, maar met energie doen we wel. Al die energie flikkeren we gewoon weg." Wat moet je als ondernemer nou concreet doen? De Ruijter adviseert niet zelf aan de slag te gaan of te wachten op toezichthouders.
Bespaar energie EnergieGenie werkstuk of spreekbeurt over energie.
Werk in de energie. Energie die je niet gebruikt hoef je ook niet op te wekken. Energie die je niet opwekt kost geen geld en stoot geen CO 2 uit. Daarom is slim met energie omgaan het beste wat je kunt doen. Goed voor jouw zakgeld en voor onze aarde. Doe de test! Energie besparen kan op allerlei manieren.
Vijf manieren om energie te besparen Essent.
Manier 4: Zet de thermostaat lager. Wist u dat u per graad minder warmte in huis gemiddeld maar liefst 7 procent kunt besparen op de jaarlijkse energierekening? Als het koud is, is de verleiding groot om de thermostaat juist hoger te zetten dan normaal. Toch heeft het aantrekken van een lekker warme trui of wat dikkere sokken vaak hetzelfde effect. Denk ook eens aan een warme kruik. De slaapkamer hoeft ook niet verwarmd te worden. Een dikkere deken of zelfs een elektrische deken gebruiken is een stuk goedkoper dan een hele kamer verwarmen. Wilt u thuis toch liever de verwarming aan? Probeer dan alleen de ruimte te verwarmen waar u ook daadwerkelijk bent. Manier 5: Bespaar energie met uw apparaten. Alle elektrische apparaten hebben tegenwoordig een energielabel. Het energielabel is door de Europese Unie verplicht gemaakt en toont welke apparaten energiezuinig zijn of juist niet. Op de energielabels staan de letters A tot en met G, in de kleuren donkergroen tot en met rood. Hoe groener de kleur en hoe dichter bij de A, des te zuiniger is het apparaat.
Op het werk Warmetruiendag 15 februari 2019 powered by Klimaatverbond Nederland.
Op het werk. Jaarlijks doen ruim 200.000 mensen mee aan Warmetruiendag. Naast mensen thuis, scholen en overheden doen ook bedrijven massaal mee: niet alleen omdat het leuk en zinvol is om energie te besparen, ook vanuit een maatschappelijke missie bijvoorbeeld, of om collegas, klanten en leveranciers te inspireren.
50 handige geldbesparende tips voor jouw bedrijf.
Bouw een zakelijk netwerk op via LinkedIn. LinkedIn is een krachtig zakelijk instrument, waarmee je gratis toegang hebt tot netwerken. Het is bovendien ook een handige manier om nieuw talent te vinden en te werven. Bied klanten referentiekorting. Mond-tot-mondreclame kan heel invloedrijk zijn, dus bied klanten korting aan als zij jouw onderneming bij vrienden en familie aanbevelen. De aanbreng van nieuwe klanten zal de kosten van de door jou aangeboden korting compenseren. Laat je evenementen sponsoren. Ga op zoek naar een sponsor wanneer je van plan bent een promotioneel evenement te organiseren, zodat jij niet met de kosten zit opgezadeld. Als jouw evenement genoeg onder de aandacht komt, zullen bedrijven er maar al te graag in investeren. Begin een blog. Het creëren van originele content op een blog is praktisch hetzelfde als gratis reclame voor je bedrijf. Als je regelmatig nieuwe content plaatst, bouw je een publiek op, wat weer tot meer inkomsten kan leiden. Vraag gratis visitekaarten aan. Als je nieuwe visitekaartjes nodig hebt, kun je online bedrijven vinden die er zo'n' 100 gratis aanbieden. Energie besparen begint met inzicht in verbruik.
8 thermostaat-tips: kleine moeite om veel gas te besparen.
Die is in de winter namelijk acht keer hoger dan in de zomer. Daarom hebben we 8 thermostaat-tips om zo 600 p.j. te besparen op energie. Acht keer zoveel gas. Feit is dat ons gasverbruik in de winter het hoogst is.
Kosten besparen op huisvesting voornaamste reden Het Nieuwe Werken HR Praktijk.
Volgens een kleine 8 procent van de ondervraagden levert invoering van Het Nieuwe Werken helemaal niets op. Van de professionals zegt 64 procent meer energie in het werk te krijgen, 69 procent is er productiever door geworden, 88 procent heeft er meer vrijheid door gekregen en 66 procent heeft nu meer plezier in het werk.
Energie besparen op het werk warmetruiendag.
Energie besparen op het werk warmetruiendag. Vrijdag 6 februari trekken we bij Gloedcommunicatie een dikke trui aan! Het is dan namelijk WarmeTruiendag. Een dag die ons eraan herinnert verstandig om te gaan met ons energieverbruik. Dit is uiteraard goed voor het milieu, maar kan daarnaast zorgen voor een flinke bezuiniging.
4 tips om water te besparen op je werk Waterlogic.
september 19 2017. Door de almaar groeiende watervervuiling en klimaatverandering die het milieu wereldwijd voortdurend beïnvloeden, neemt de behoefte om water te besparen steeds verder toe. En dat is niet alleen om de portemonnee een plezier toe doen, maar zeker ook om het milieu te ontzien van de bergen energie die het kost om water te zuiveren en te leveren. Zijn er slimme manieren om waterverspilling op het werk te verminderen?

Contacteer ons