Resultaten voor energie besparen op het werk

   
 
energie besparen op het werk
 
Vijf simpele tips om energie te besparen Elke ondernemer kan kiezen voor duurzame energie MKB Servicedesk.
Slechts vier op de tien bedrijven doet zijn best om het milieu te sparen, door voor duurzame energie te kiezen. En dat terwijl bijna tachtig procent het wel belangrijk vindt om de invloed van bedrijfsprocessen op het milieu in de gaten te houden. Je kunt ook duurzaam besparen, bijvoorbeeld door je TL-buizen te vervangen of zuinig te printen.
Taxi Vlaardingen
Tips voor energiebesparing op school of op kantoor Eandis.
De thermostaat één graadje lager zetten, bespaart 7 % brandstof. Maak het verschil tussen dag 20 C en nacht 16 C niet groter, want anders koelt het gebouw te sterk af en is veel meer energie nodig om opnieuw op te warmen.
asko wasmachine
Zakelijke energie te besparen tips startersinformatiecentrum.nl.
Omdat kantoorapparatuur zoals printers en kopieermachines vaak maar weinig wordt gebruikt maar door de continu standby stand wel relatief veel energie verbruikt kan het ook geen kwaad om bij de aanschaf goed op het vermogen in de stand-by stand te letten. Een desktop PC gebruikt aanzienlijk meer energie als een laptop of thin client. Indien een computer maar weinig wordt gebruikt kan het daarom de moeite waard zijn om deze te vervangen door een laptop. Indien een computer alleen voor lichte administratieve software wordt gebruikt kan mogelijk naar een zuinige thin client worden uitgeweken. Er wordt nog meer zakelijke energie verbruikt tijdens het werk. Denk eens aan de waterkoeler, frisdrank en koffieautomaten, broodroosters, vaatwassers, koelkasten, radios en kerstverlichting. Deze kunnen in veel gevallen buiten gebruikstijd worden uitgeschakeld, zo nodig met een schakelklok. En ook hier geldt dat discipline niets kost maar heel veel kan besparen.
seo kosten
Energiekosten besparen op de werkvloer Gaslicht.com. ico search. ico search.
Niet alleen kunt u namelijk op de energie besparen, ook uw energierekening zakelijk kan omlaag gebracht worden. Er zijn energieadviseurs die u hier vaak goed mee op weg kunnen helpen. Volgend voorbeeld laat zien wat een energieadviseur voor u kan betekenen.: Wist u dat u, wanneer u meerdere meters heeft, u de energiebelasting wel kan laten staffelen? Wanneer u meer dan één aansluiting in uw bedrijf hebt, u voor elke meter aangeslagen wordt voor het standaard tarief.
2de spoor reintegratie
Energie besparen op het werk warmetruiendag.
Energie besparen op het werk warmetruiendag. Vrijdag 6 februari trekken we bij Gloedcommunicatie een dikke trui aan! Het is dan namelijk WarmeTruiendag. Een dag die ons eraan herinnert verstandig om te gaan met ons energieverbruik. Dit is uiteraard goed voor het milieu, maar kan daarnaast zorgen voor een flinke bezuiniging.
9 manieren om geld te besparen met een energiezuinig kantoor Sprout.
Naast een printer, zijn er nog veel meer apparaten die je nodig hebt op kantoor. Zakelijke apparatuur heeft doorgaans nog geen energielabel, maar je kunt er wel energie mee besparen. Denk aan vaatwassers, koelkasten, muziekinstallaties en beamers. Leid je personeel op. De meest goedkope oplossing, die direct rendement oplevert, is: het gedrag van personeel. Klinkt als een open deur, maar het zal je verbazen hoeveel mensen achteloos omgaan met energie op kantoor. Zorg ervoor dat je personeel het licht uit doet als ze weggaat of een ruimte niet gebruikt. Als de verwarming of de airco aanstaat, zorg dan dat ramen en deuren dicht blijven. Simpele gedragshandelingen die voor jou als ondernemer flink kunnen schelen op de energierekening. Werk eens een dagje thuis.
19 Tips milieubewust op kantoor Milieubewust. 19 Tips milieubewust op kantoor Milieubewust.
Het platform voor de mens die met de wereld om zich heen bezig is op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van milieubewust en duurzaam leven. Lees de blogs met interessante informatie en tips over besparen, groene energie en allerlei andere milieuzaken.
Energiekosten besparen op de werkvloer Energiewereld.nl. ico search. ico search.
Niet alleen kun je namelijk op de energie besparen, ook je energierekening zakelijk kan omlaag gebracht worden. Er zijn energieadviseurs die je hier vaak goed mee op weg kunnen helpen. Volgend voorbeeld laat zien wat een energieadviseur voor je kan betekenen. Wist je dat je, wanneer je meerdere meters hebt, je de energiebelasting kan laten staffelen? En wanneer je meer dan één aansluiting in je bedrijf hebt, je voor elke meter aangeslagen wordt voor het standaard tarief?
101 tips om energie te besparen.
Het nadeel is wel dat zon boiler een waakvlam heeft die continu aanstaat. Je kunt energie besparen door de waakvlam uit te zetten op momenten dat je geen warm water nodig hebt. Denk aan momenten als s nachts, als je op werk bent, of als je op vakantie bent.
7 tips om extra energie te besparen op kantoor Inofec Blog Kantoormeubelen en Schoolmeubilair.
Het nieuwe werken. 7 tips om extra energie te besparen op kantoor. 16 maart 2017 14 maart 2017 Redactie 0 reacties energiebesparing, kantoor, paperless office, thuiswerken. Ieder jaar op 25 maart vindt Earth Hour plaats. Tijdens Earth Hour worden huishoudens en bedrijven opgeroepen om een uur lang de verlichting en andere elektronische apparaten in huis of op kantoor uit te zetten. Een goed moment om even stil te staan bij hoe het zit met energiebesparing op kantoor. Hoe kun je hier als bedrijf je steentje aan bijdragen? Energiebesparing op kantoor. Met Earth Hour wil onder meer het Wereld Natuur Fonds energiebesparing en de uitstoot van koolstofdioxide verminderen. Een goed initiatief waar je op kantoor ook aan bij kunt dragen. In dit blog geven we tips die je direct kunt toepassen en niet veel werk en tijd kosten.

Contacteer ons