Op zoek naar energie besparen op het werk?

   
 
energie besparen op het werk
 
4 tips om water te besparen op je werk Waterlogic.
september 19 2017. Door de almaar groeiende watervervuiling en klimaatverandering die het milieu wereldwijd voortdurend beïnvloeden, neemt de behoefte om water te besparen steeds verder toe. En dat is niet alleen om de portemonnee een plezier toe doen, maar zeker ook om het milieu te ontzien van de bergen energie die het kost om water te zuiveren en te leveren. Zijn er slimme manieren om waterverspilling op het werk te verminderen?
lto3 kruidvat
Energie besparen? Tips voor bedrijven.
Je pand opwarmen. Je kantoorpand of winkel helemaal opwarmen voordat je opengaat, is eigenlijk zonde van alle energie. Door de verlichting en andere apparatuur stijgt de temperatuur automatisch. Als je hier rekening mee houdt, kun je energiekosten besparen. Een andere tip is om bij de aanschaf van nieuwe apparatuur te letten op het energielabel. Een lager energielabel lijkt wellicht prijstechnisch aantrekkelijker bij aanschaf, maar kost qua verbruik op de lange termijn meer. Goedkoop is daarmee duurkoop. Een apparaat met energielabel A is veel goedkoper in gebruik dan een apparaat met label B, C, D of E. Laat je goed voorlichten en kies verstandig. Maak je bij je werk gebruik van koelingen voor voedsel?
werkkleding bedrukken
10 tips om stroom te besparen HIER.
Door zuinig om te gaan met energie, help je het klimaat een handje én kun je je energierekening verlagen. HIER zet tien tips voor jou op een rij om op stroom te besparen. Vervang gloeilampen voor ledlampen bespaar tot 130 euro per jaar.
gulf tankpas
Vijf simpele tips om energie te besparen Elke ondernemer kan kiezen voor duurzame energie MKB Servicedesk.
Het IFS heeft aan bedrijven binnen de Benelux gevraagd wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen. Slechts vier op de tien bedrijven doet zijn best om het milieu te sparen, door voor duurzame energie te kiezen. En dat terwijl bijna tachtig procent het wel belangrijk vindt om de invloed van bedrijfsprocessen op het milieu in de gaten te houden. Je kunt ook duurzaam besparen, bijvoorbeeld door je TL-buizen te vervangen of zuinig te printen.
zoekmachine optimalisatie seo
19 Tips milieubewust op kantoor Milieubewust. 19 Tips milieubewust op kantoor Milieubewust.
Het platform voor de mens die met de wereld om zich heen bezig is op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van milieubewust en duurzaam leven. Lees de blogs met interessante informatie en tips over besparen, groene energie en allerlei andere milieuzaken.
Reports
Geld besparen met Het Nieuwe Werken.
Energie besparen voor bedrijven tijdens het Nieuwe Werken. Het Nieuwe Werken is een auto delen met andere ondernemers. 5 handige stappen om tijd besparen door slimmer te werken met software. Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers! De reacties zijn gesloten. Het Nieuwe Werken Blog is een online magazine over de veranderende wereld van werk en organiseren.
laagste rente persoonlijke lening
Kosten besparen op huisvesting voornaamste reden Het Nieuwe Werken HR Praktijk.
Volgens een kleine 8 procent van de ondervraagden levert invoering van Het Nieuwe Werken helemaal niets op. Van de professionals zegt 64 procent meer energie in het werk te krijgen, 69 procent is er productiever door geworden, 88 procent heeft er meer vrijheid door gekregen en 66 procent heeft nu meer plezier in het werk.
Kroon Casino
Energie besparen op kantoor bespaardeals.
Een andere tip waarmee je op energie, en zo ook op uitgaven, kunt besparen is het vergelijken van energieaanbieders. Door energie vergelijken weet je zeker dat je het laagste tarief krijgt en kun je gebruikmaken van aantrekkelijke welkomstkortingen die energieleveranciers aanbieden aan nieuwe klanten. Dit zul je zeker gaan zien in je portemonnee! Neem eens een kijkje op een energievergelijker om te zien welke aanbieder het beste bij jouw verbruik past. Hoe je moet overstappen lees je hier. Veel kantoren gingen je al voor: daar werd gekozen voor een papierloos kantoor. Dit zie je vaak terug in het aantal mails van bedrijven en in omschrijvingen van hogere personen, die in hun mailhandtekening vertellen dat ze zelf volledig digitaal leven om zo bij te dragen aan de natuur. Hierbij staat meestal ook een oproep aan de ontvanger om zelf niet te printen om zo een handje te helpen. Daarnaast scheelt het ook in productie en energiekosten om niet te printen op kantoor. Stel je voor dat je iedere dag honderden paginas moet printen: dat kost tijd en geld. Kijk goed naar de mogelijkheden van de ruimtes op je werk.
Stoelen
PZ Duffel Energie besparen: ook op het werk!
Het is niet zo moeilijk, we kunnen er geld door besparen en het is veel beter voor het milieu. Maar we brengen ook veel tijd door op het werk en daarom hebben wij besloten om ook hier bewust en rationeel met energie om te gaan.
armband mannen
Op het werk Warmetruiendag 15 februari 2019 powered by Klimaatverbond Nederland.
Op het werk. Jaarlijks doen ruim 200.000 mensen mee aan Warmetruiendag. Naast mensen thuis, scholen en overheden doen ook bedrijven massaal mee: niet alleen omdat het leuk en zinvol is om energie te besparen, ook vanuit een maatschappelijke missie bijvoorbeeld, of om collegas, klanten en leveranciers te inspireren.
internet bureau rotterdam
Energie besparen op het werk warmetruiendag.
Energie besparen op het werk warmetruiendag. Vrijdag 6 februari trekken we bij Gloedcommunicatie een dikke trui aan! Het is dan namelijk WarmeTruiendag. Een dag die ons eraan herinnert verstandig om te gaan met ons energieverbruik. Dit is uiteraard goed voor het milieu, maar kan daarnaast zorgen voor een flinke bezuiniging.

Contacteer ons