Resultaten voor tips energie besparen

   
 
tips energie besparen
 
Energie besparen op kantoor 10 handige tips Energiewijzer.nl.
Gas water licht. Hoe weet ik hoeveel zonnepanelen ik nodig heb? Zonnepanelen kopen, waar moet u op letten? Stimuleringsregeling duurzame energieproductie SDE. De Nederlandse Energie Maatschappij B.V. DELTA Comfort B.V. DGB Energie B.V. Innova Energie B.V. Energie besparen op kantoor 10 tips. Op een kantoor staan ontzettend veel computers. Ook staat de verlichting aan, wordt de verwarming aangezet of staat de airco aan. Hoe kunt u nu energie besparen op kantoor? Lees onze handige tips. Beschikt u op kantoor over tl-verlichting? Dan is het raadzaam om dit op korte termijn te vervangen door zuinigere modellen.
overstappen energie met kado
Tools en tips.
Op veel sites staan slimme tips, handige informatie en praktische rekenvoorbeelden om energie te besparen. Duurzaam Bouwloket biedt ook een overzicht van de mogelijkheden voor woningverbetering en besparing. Van grote verbeteringen en voorzieningen die om verbouwing en bredere aanpak vragen, tot besparingstips en maatregelen zonder grote ingrepen toe te passen zijn.
energieleveranciers vergelijken nederland
Energie besparen op kantoor 10 handige tips Energiewijzer.nl.
Afhankelijk van uw bedrijfsgrootte en verbruik kunt u kiezen voor zakelijk energiecontract of een particulier energiecontract. U kunt hier energie vergelijken voor particulieren. Alle energieleveranciers zijn opgenomen in deze handige energievergelijker. Energie besparen op kantoor 10 tips. 10 100% 1 vote.
zonne energie
10 tips om in huis energie te besparen Consumind.
10 tips om in huis energie te besparen. Door middel van een energie vergelijk kun je je energierekening flink omlaag brengen. Je verlaagd hiermee de tarieven die je betaalt voor een m3 gas en een kWh stroom. In huis kun je natuurlijk een extra trui aan trekken en de verwarming lager zetten om energie te besparen.
Energie besparen: tien tips om vandaag mee te beginnen.
Door iets bewuster met je energieverbruik om te gaan en kleine aanpassingen te doen in je woning, kun je op de korte termijn al veel energie besparen. Tien tips van Independer om vandaag nog te beginnen met besparen op je energierekening.
Energie besparen, simpele tips Slimwoner.nl.
Terwijl je doel uiteindelijk is om de gevoelstemperatuur omlaag te krijgen, en daarvoor kan je ook een ventilator gebruiken. Maar waarom zet je niet gewoon eens lekker het raam open? Even lekker uitwaaien, frisse lucht, een begroeting van een zeemeeuw of gewoon even voelen hoe lekker het buiten ook alweer was. Een keertje per dag goed door luchten is sowieso goed voor het binnenklimaat. Want in een huis dat niet goed geventileerd wordt, is veel vochtige lucht aanwezig. Het opwarmen van die vochtige lucht kost onnodig veel energie. Als je je huis ventileert voordat je de verwarming aanzet kan je een paar tientjes aan kosten per jaar besparen.
10 tips om in huis energie te besparen Consumind.
10 tips om in huis energie te besparen. 10 tips om in huis energie te besparen. Door middel van een energie vergelijk kun je je energierekening flink omlaag brengen. Je verlaagd hiermee de tarieven die je betaalt voor een m3 gas en een kWh stroom.
Energie besparen is niet moeilijk met deze tips.
Door op je eigen gedrag te letten kun je op jaarbasis veel energie besparen. En niet onbelangrijk: je merkt het verschil in je portemonnee. Wat kun je doen om tijdens dagelijkse bezigheden energie te besparen? Home Slim met energie Bespaartips.
Energie besparen? Tips voor bedrijven.
Als je gaat verbouwen, is het zeker raadzaam om te kijken of duurzame maatregelen mogelijk zijn. Daarnaast zijn er vele tips hoe je met kleine aanpassingen in je dagelijkse gewoonten veel energie kunt besparen. Vaak zijn we ons niet bewust van onze dagelijkse gewoonten en hoe we met eenvoudige veranderingen veel energie kunnen besparen.
6 tips om energie te besparen Het Parool. Deel dit artikel. Loading.
Met een slimme thermostaat kun je de verwarming op afstand bedienen met je smartphone. Ook kan die voorkomen dat je energie verspilt, bijvoorbeeld door de verwarming automatisch uit te schakelen als je niet thuis bent. Isoleer je huis. In een slecht geïsoleerd huis gaat veel van de kostbare warmte verloren, waardoor er harder gestookt moet worden en de energierekening oploopt. Radiatorfolie en tochtstrips zijn relatief goedkope oplossingen. Dak, vloer en muurisolatie zijn effectief, maar wel een stuk duurder. Huiseigenaren en vves die energiebesparende maatregelen nemen, kunnen hiervoor subsidie krijgen van de rijksoverheid. Zo kun je als huiseigenaar voor het isoleren van je dak, vloer en ramen dubbelglas ongeveer 20 procent subsidie krijgen. Kijk voor een compleet overzicht op energiesubsidiewijzer.nl. Bijna 20 procent van het gasverbruik gaat op aan warm water. Hierop besparen kan eenvoudig door korter te douchen of een waterbesparende douchekop te gebruiken.
Energie besparen: tips om zelf veel energie te besparen!
Slim energie besparen bij jou thuis! Voor sommige mensen klinkt energie besparen een beetje suf. Ze denken dat je in de kou moet gaan zitten of heel veel geld moet uitgeven aan een verbouwing van je huis. Over de middenweg hoor je heel weinig: slimmer met energie omgaan zodat het je weinig kost maar juist veel geld kan besparen. Energie besparen kun je in de meeste gevallen makkelijk zelf. Maak je verwarming effici├źnter, zorg dat minder warmte ontsnapt en ontdek welke apparaten stiekem stroom opsnoepen. Met simpele en goedkope oplossingen kun je hier honderden euros mee besparen! Daar is deze website voor opgezet, om jou aan het denken te zetten en te helpen met tips.

Contacteer ons