Op zoek naar energie besparen op kantoor?

   
 
energie besparen op kantoor
 
50 handige geldbesparende tips voor jouw bedrijf.
Wanneer duidelijk is wat je verbruikt, kun je ook gaan kijken waar je zou kunnen besparen op het verbruik. Zet elektronische apparatuur uit. Laat elektronische apparaten niet op stand-by staan als ze niet gebruikt worden. Zet apparatuur uit en laat je werknemers hetzelfde doen. Investeer in groene technologie. Door te investeren in natuurvriendelijke apparatuur, bespaar je niet alleen op je energierekening, maar verklein je ook jouw koolstofvoetafdruk een win-winsituatie. Door geen papier meer te gebruiken, bespaar je niet alleen op materiaalkosten, maar ook op tijd en energie. Door Cloud computing is het voor bedrijven heel simpel om papierloos te gaan. Vraag een energieaudit aan. Door een energieaudit weet je precies op welke plekken binnen je bedrijf energie bespaard kan worden. Lees hier meer over een energieaudit voor ondernemingen. Vervang gloeilampen door spaarlampen of LED lampen. Spaarlampen verbruiken 75% minder energie dan gewone gloeilampen en branden langer. Dit is een heel simpele manier van kosten besparen. Installeer een programmeerbare thermostaat. Met een programmeerbare thermostaat kun je de temperatuur in jouw kantoor automatisch instellen, zodat je verwarmingssysteem efficiënt werkt.
zonne energie
energie besparen op kantoor.
Buiten huis, energie besparen februari 9, 2014 Reacties uitgeschakeld voor Energie besparen op kantoor. 1 20% 1 vote. Besparen op energie is iets waar we tegenwoordig niet alleen thuis rekening mee dienen te houden, maar tevens ook op het werk.
zonne energie
Energie besparen op kantoor.
Met financieel voordeel en het verlagen van uw investering, wordt energie besparen extra aantrekkelijk! Wij hebben de belangrijkste regelingen en subsidies voor u op een rijtje gezet. Meer over regelingen en subsidies. Heeft u nog vragen over energie besparen op kantoor?
Energiekosten besparen op de werkvloer Gaslicht.com.
Namelijk: hoe meer warmte-uitstotende apparaten er in een ruimte staan die gekoeld moet worden, hoe meer energieverbruik dat kost. Naast de meest simpele methoden om energie te besparen zijn er tal van mogelijkheden die per bedrijf en kantoor verschillen. Niet alleen kunt u namelijk op de energie besparen, ook uw energierekening zakelijk kan omlaag gebracht worden.
Energie besparen in een bedrijfspand De Zaak.
Hoeveel je precies bespaart is afhankelijk van hoeveel panelen je installeert, de kwaliteit ervan en hoeveel zonlicht ze vangen op de plek van installatie. Gemiddeld wekt een zonnepaneel van een vierkante meter circa 120 kilowattuur aan elektriciteit op per jaar. Afhankelijk van het type onderneming en van het energieverbruik plus de oppervlakte van het pand, bereken je hoeveel je zou kunnen besparen met deze zelf opgewekte energie.
De Ondernemer 3 tips om slim energie te besparen in je bedrijfspand.
Door op Ja, ik accepteer cookies te klikken, ga je akkoord met de verstrekking van jouw persoonsgegevens aan deze Nederlandse uitgevers voor de totstandkoming van gezamenlijke groepsprofielen, welke dit zijn kan je lezen op www.nlprofiel.nl. Meer informatie hierover vind je in ons cookie-statement.
Energiebesparing binnen het MKB. KVK. KVK. KVK Werkt voor ondernemers.
Verken met diverse checklists waar je op moet letten. Energie besparen wettelijk verplicht. Verbruikt jouw bedrijf jaarlijks meer dan 50.000 kWh of meer dan 25.000 m aardgas? Dan is je bedrijf wettelijk verplicht om energie te besparen, als je de kosten hiervoor in minder dan 5 jaar kunt terugverdienen. De energiebesparingsregels voor bedrijven staan in het Activiteitenbesluit.
Bespaartips energie zakelijke diensten Essent Zakelijk Essent.
Bespaartips energie voor de zakelijke dienstverlening. Als reclamebureau, accountantskantoor of andere zakelijke dienstverlener kunt u met eenvoudige aanpassingen besparen op energie. Dat is goed voor het milieu en het scheelt flink in de kosten. Wij geven bespaartips waar u op kantoor meteen mee aan de slag kunt.
4x simpel energie besparen in uw kantoor Vattenfall Grootzakelijk.
Installaties waarmee u de temperatuur op kantoor reguleert, zijn van grote invloed op het energielabel. Kiest u voor de juiste installaties, dan heeft dit een positieve impact op het energielabel. Door bewust om te gaan met het gebruik van installaties kunt u energie besparen.
9 manieren om uw bedrijf groener te maken en geld te besparen.
Wanneer u de verwarming tijdens het werk slechts één graad lager zet, kunt u al 1% besparen op de stookkosten. Door de verwarming op een vaste temperatuur te zetten, geeft u uw kantoor niet alleen een geschikte temperatuur, maar verbruikt u ook minder energie.
Energie besparen op kantoor Geld Rubriek.
Dit lees je nu. Energie besparen op kantoor. Photo by Alesia Kazantceva on Unsplash. Besparen Eigen bedrijf. 21 april 2018. Energie besparen op kantoor. Ondernemen is best wel duur. Je betaalt gigantisch veel aan belasting, personeel, verzekeringen, kantoorhuur en daar bovenop komt ook nog eens de energierekening.

Contacteer ons